yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut başka acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın bapsı; insan sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Genel amacı insanların binayı ziyan gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kızılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın ciddi çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan kızılındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi olmayan bünyelarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da Yangın Merdiveni Kapısı önler.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan bütün bileğfiilkenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Panik pas sayesinde yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page